Followers

Tabung tiket terbang

Sunday, February 12, 2012

The Leaning Tower of Teluk Intan

(All photos in this entry are captured using Lumix GF3)

*

My family and I went to Teluk Intan on Sunday last week. Actually I've been there for quite a few times since my sister-in-law (who is now on a confinement period after delivery) is from Teluk Intan. But I never got the chance to go to the Leaning Tower. So this time I decided to give the tower a 15 minutes visit. At least to capture the beauty from the outside first before I go for a closer encounter next time.




















I've seen photos of the leaning tower at night and it looks mesmerizing so I'll definitely be back for my own captured night photos of Teluk Intan Leaning Tower.

Soon.

Very soon.

:)

17 comments:

norh said... [Reply]

cantik...

Dinas Aldi said... [Reply]

I love looking at the photos from your perspective, dik GB :)

~najwa~ said... [Reply]

ye..ye.. u should come back....waktu malam lebih cantik rasanya.

kadang bila balik kg, kami duduk bersila sa,bil makan2 kat dataran tu, sambil online...ada Wifi kan...

Aku said... [Reply]

perghh.... da wifi tu.. tak padan bangunan lama..

ada pekena MAstan Ghani tak?

gadisBunga said... [Reply]

HIHI. TENGKIU BABE! :D

gadisBunga said... [Reply]

Tengs kak! quick snap je mampu tu. tak sempat pusing2 keliling tower pun :)

gadisBunga said... [Reply]

ada tengok gambo malam kat belog org lain. lampu tukar2 kaler. woohoo eksaited nak snap!

gadisBunga said... [Reply]

ko ni tak abis2 dgn mastan ghaninya. hahah.

aku belum sempat terai lagi.

next time masa nak amik gambo malam kang aku terai naaa....

Aku said... [Reply]

aku pun belum merasa nak ambik gambor waktu malam..
tak sanggup rasanya nak memandu keluar malam-malam redah jalan batu kelikir sejauh 3km sebelum jumpa dalam raya...

gadisBunga said... [Reply]

hmmm...gaya ko sebut tu mcm aku boleh bayangkan je tempat tu. sg manik eh? aku tau sg kerawai. jalan dia mmg seram kalau mlm. nak nak pandang cermin tak nampak mende pun kat belakang. mula la rasa meremang walau takde mende pun. heheh~

ala..

ko sewa je la hotel kat teluk intan tu satu malam.

hahaha semata-mata!

Aku said... [Reply]

Betul.... area Sg Manik.

Kalau aku sewa kat hotel, mampus aku kena belasah dek kakak aku sebab tak tidur kat rumah dia... hahaha

tasekM said... [Reply]

ye beb.
mesti ambil gambor belah mlm.



.

gadisBunga said... [Reply]

kalau ko tak kabo takde la dia tau....hahaha!!! *gelak jahat!!

gadisBunga said... [Reply]

tengok gambo malam kat belog YB tu..bebuluuuu je!

PUTUBAMBU said... [Reply]

gambor superb!

gadisBunga said... [Reply]

mekasih puan putu!! :D

Qaseh Suhaida said... [Reply]

Teluk intan my hometown. Wow new look already like it